MINIMALISTISCHE TIJDSCHRIFTHOUDER

De Do It Yourselfers die ik plaats zijn vaak niet te moeilijkste, maar deze DIY overtreft alles. Ik heb namelijk een minimalistische tijdschrifthouder gemaakt en je hebt er maar één ding voor nodig!

Als decoratie voor in mijn interieur maak is vaak gebruik van boeken of tijdschriften. Ik zet een aantal boeken op kleur gesorteerd in mijn kast of leg een aantal tijdschrijften op een tafeltje ter decoratie. Met tijdschriften en boeken breng ik bijvoorbeeld subtiel kleuren in mijn interieur of creëer ik wat levendigheid en/of huiselijkheid. Het voordeel van zon tijdschrift is dat je deze makkelijk kunt vervangen voor andere tijdschriften en zo met kleine moeite veranderingen in je interieur aan kan brengen.

 

Om mijn tijdschrift een ander plekje te geven heb ik van een metalen kledinghanger een tijdschrijfhouder gemaakt! Door het dunne metaal oogt deze hanger minimalistisch en past hij in elk interieur. 

Tijd

Minder dan 5 minuten

Wat heb je nodig?

  • Metalen kledinghanger

  • Tijdschrift

Stappenplan

Stap 1: Trek vanuit het midden van de kledinghanger de hanger uit de bestaande vorm in een ruit. Vouw vervolgens deze ruit dubbel zodat er tijdschrift in kan hangen.

Stap 2: Hang je tijdschriftenhouder op een leuke plek en leg er je leukste tijdschriften tussen.

Succes !

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *